Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Biopapadii Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Crema de soare - FPS 25 - Sunshine
95 lei
Brand
Protectie solara
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sunshine - Lotiune naturala de protectie solara cu FPS 20.

Sunshine e o lotiune naturala de protectie solara. Ingredientele din aceasta lotiune se armonizeaza perfect, formand un produs ce nu poate lipsi din geanta de plaja.

Recipientul airless de 100ml este suficient sa iti ajunga in vacanta sau concediu fiind si foarte usor si accesibil de utilizat. In plus nu trebuie sa ai grija sa nu se sparga. Pentru mediul inconjurator iti oferim 20 de ml de solutie de protectie solara in plus la acelasi pret.

SPF 20 e suficient te vei intreba. Noi zicem ca da. Evident daca te expui la soare responsabil, respectand orele optime de mers la plaja.

FPS20 e mai mult decat suficient pentru protectia ta impotriva arsurilor solare. Pe ce ne bazam? Pe o serie de studii facute de diverse echipe de cercetatori care au aratat ca daca o crema cu FPS 15 blocheaza 93.3% din razele UV, in timp ce una cu FPS 30 blocheaza cu doar 3.4% mai mult, adica 96.7%. Si mai sus, pe la FPS 50 sau 70 e deja doar marketing. Afla de ce!

Sunshine contine ulei de jojoba si de cocos, care hidrateaza si protejeaza pielea impotriva uscarii, ulei de susan si de catina cu proprietati de ecranare solara, ce previn efectele nocive ale expunerii indelungate si improprii la soare, dar si unt de cacao pentru hranirea tesuturilor si un bronz natural.

Pentru un plus de protectie am adaugat si oxid de zinc. Ca sa fie si mai irezistibila am imbogatit-o cu un miros delicios de cocos, lemongrass proaspat si lavanda, asa ca ia-o cu tine la plaja pentru ca singura ta grija sa fie sa nu pierzi soarele din vedere.

Recomandari: A se agita inainte de utilizare. Se aplica cel putin odata la 2 ore si dupa fiecare iesire din apa. A se pastra la temperaturi sub 29 grade Celsius. La temperaturi sub 25 de grade Celsius produsul devine solid.

Contraindicatii: Nu se recomanda in trimestrul I de sarcina.

Citeste si articolul despre factorul de protectie solara si ce anume inseamna mai exact acesta in materie de grad de protectie, publicat pe blogul Endea.

Atentie: Factorul de protectie solara (FPS) are o valoare estimativa, calculata proportional in functie de ingredientele din componenta produsului final. Nu este vorba de un factor masurat oficial.

Vezi si articolul de pe blogul Endea despre FPS.

Ingrediente cheie: cocos, cacao, jojoba, susan, catina, oxid de zinc, lemongrass, lavanda
Din Gura in Gura